11 Признака, че не обичаш най-важния човек- СЕБЕ СИ

10.04.2018 06:56 pm

11 Признака, че не обичаш най-важния човек- СЕБЕ СИ

От всичко, което съм научила до момента установих, че корена на това да се чувстваме щастливи и успешни се крие в това да обичаме себе си.

Ето и няколко признака, които ще ти покажат, че си на грешен път:

1. Критикуваш се за всяко нещо, колкото и добре да си се справил с някоя задача винаги си казваш, че е можело и по-добре.

2. Сравняваш се често с другите.

3. Обхванат си от мрачни мисли за бъдещето.

4. Съмняваш се в себе си и качествата си.

5. Обвиняваш се за всеки провал.

6. Страдаш от чувство за вина постоянно.

7. Не отделяш време за любимите си занимания, оправдавайки се, че нямаш време.

8. Вършиш само неща, които ‘трябва’.

9. Страхуваш се да разкриеш своето истинско мнение и чувства пред другите.

10. Трудно казваш ‘Не’.

11. За теб е по-важно какво мислят другите.

Ако се разпознаеш някъде, не бързай да се критикуваш. Всеки един от нас се е намирал тук в определен период от живота си. Важно е да осъзнаеш къде лишаваш себе си от любов и да поработиш, за да промениш това.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Личностно развитие

личностно развитие Personal development

11 Признака, че не обичаш най-важния човек- СЕБЕ СИ

11 Признака, че не обичаш най-важния човек- СЕБЕ СИ

11 Признака, че не обичаш най-важния човек- СЕБЕ СИ 11 Признака, че не обичаш най-важния човек- СЕБЕ СИ 2018-04-10T18:56:41+03:00 11 Признака, че не обичаш най-важния човек- СЕБЕ СИ

<p>От всичко, което съм научила до момента установих, че корена на това да се чувстваме щастливи и успешни се крие в това да обичаме себе си.</p> <p>Ето и няколко признака, които ще ти покажат, че си на грешен път:</p> <p>1. Критикуваш се за всяко нещо, колкото и добре да си се справил с някоя задача винаги си казваш, че е можело и по-добре.</p> <p>2. Сравняваш се често с другите.</p> <p>3. Обхванат си от мрачни мисли за бъдещето.</p> <p>4. Съмняваш се в себе си и качествата си.</p> <p>5. Обвиняваш се за всеки провал.</p> <p>6. Страдаш от чувство за вина постоянно.</p> <p>7. Не отделяш време за любимите си занимания, оправдавайки се, че нямаш време.</p> <p>8. Вършиш само неща, които &lsquo;трябва&rsquo;.</p> <p>9. Страхуваш се да разкриеш своето истинско мнение и чувства пред другите.</p> <p>10. Трудно казваш &lsquo;Не&rsquo;.</p> <p>11. За теб е по-важно какво мислят другите.</p> <p>Ако се разпознаеш някъде, не бързай да се критикуваш. Всеки един от нас се е намирал тук в определен период от живота си. Важно е да осъзнаеш къде лишаваш себе си от любов и да поработиш, за да промениш това.</p>

Сравнение на продукти