Кого избираш, себе си или другите?

10.04.2018 06:58 pm

Кого избираш, себе си или другите?

Случвало ли ти се е постоянно да те засипват с най-различни оферти, дори твои близки приятели да настояват да участваш в амбициозен проект, който по никакъв начин не се връзва с това, което ти искаш?

Доста често другите имат определени очаквания от нас или са толкова убедени в проекта си, че правят всичко възможно ние да станем част от него. Въпреки, че не е нещото, което най-много искаме, ние се страхуваме да не разочароваме нашите приятели или близки и се впускаме в проекта.

Това, което се случва обаче е, че ние пренебрегваме себе си и нашата мечта за сметка на другите и техните желания. Аз лично бях човек, който много трудно казваше ‘Не’ и постоянно ме засипваха с най-различни бизнес проекти.

Аз знаех, че нямат нищо общо с мечтата ми, но все пак реших да пробвам да видя за какво става въпрос. Исках да не разочаровам хората, които са ми близки приятели. В крайна сметка човека, когото наистина успях да разочаровам бях аз самата, защото времето отделено за това начинание не ме направи щастлива.

Дадох си сметка колко време съм загубила, което можеше да инвестирам в моята собствена мечта. В момента, в който избрах себе си и моята собствена мечта, всичко започна да ми се получава с лекота. Аз знам, че другите правят най-доброто на което са способни за нас, но в нас е отговорността да изберем наистина себе си и да живеем за нас самите.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Личностно развитие

личностно развитие Personal development

Кого избираш, себе си или другите?

Кого избираш, себе си или другите?

Кого избираш, себе си или другите? Кого избираш, себе си или другите? 2018-04-10T18:58:09+03:00 Кого избираш, себе си или другите?

<p>Случвало ли ти се е постоянно да те засипват с най-различни оферти, дори твои близки приятели да настояват да участваш в амбициозен проект, който по никакъв начин не се връзва с това, което ти искаш?</p> <p>Доста често другите имат определени очаквания от нас или са толкова убедени в проекта си, че правят всичко възможно ние да станем част от него. Въпреки, че не е нещото, което най-много искаме, ние се страхуваме да не разочароваме нашите приятели или близки и се впускаме в проекта.</p> <p>Това, което се случва обаче е, че ние пренебрегваме себе си и нашата мечта за сметка на другите и техните желания. Аз лично бях човек, който много трудно казваше &lsquo;Не&rsquo; и постоянно ме засипваха с най-различни бизнес проекти.</p> <p>Аз знаех, че нямат нищо общо с мечтата ми, но все пак реших да пробвам да видя за какво става въпрос. Исках да не разочаровам хората, които са ми близки приятели. В крайна сметка човека, когото наистина успях да разочаровам бях аз самата, защото времето отделено за това начинание не ме направи щастлива.</p> <p>Дадох си сметка колко време съм загубила, което&nbsp;можеше да инвестирам в моята собствена мечта. В момента, в който избрах себе си и моята собствена мечта, всичко започна да ми се получава с лекота. Аз знам, че другите правят най-доброто на което са способни за нас, но в нас е отговорността да изберем наистина себе си и да живеем за нас самите.</p>

Сравнение на продукти