Умееш ли да прощаваш?

10.04.2018 06:55 pm

Умееш ли да прощаваш?

Има много митове за прошката. Някои казват, че ако прощаваш твърде лесно и често по този начин хората свикват да те нараняват.

Това, което много хора не разбират обаче е, че когато ние прощаваме, прощаваме най-вече на себе си и се освобождаваме от тежък товар, който носим.

Прошката има лечебно свойство и ни дава усещането за свобода. Първия и най-важен човек на когото можеш да простиш си ти самия. Ние много често се упрекваме за най-различни неща, които е можело да направим по-добре или за грешки допуснати в миналото.

Но всъщност всеки от нас прави най-доброто на което е способен във всеки един момент и всяко нещо, което ни се случва е за да ни служи. Когато сме сърдити на себе си или другите, ние трупаме негодувание, което ни разболява и не ни позволява да разгърнем пълния си потенциал и да изпитаме удоволствието от живота.

Да простим е една от първите крачки, с които почваме да обичаме себе си.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Личностно развитие

личностно развитие Personal development

Умееш ли да прощаваш?

Умееш ли да прощаваш?

Умееш ли да прощаваш? Умееш ли да прощаваш? 2018-04-10T18:55:15+03:00 Умееш ли да прощаваш?

<p>Има много митове за прошката. Някои казват, че ако прощаваш твърде лесно и често по този начин хората свикват да те нараняват.</p> <p>Това, което много хора не разбират обаче е, че когато ние прощаваме, прощаваме най-вече на себе си и се освобождаваме от тежък товар, който носим.</p> <p>Прошката има лечебно свойство и ни дава усещането за свобода. Първия и най-важен човек на когото можеш да простиш си ти самия. Ние много често се упрекваме за най-различни неща, които е можело да направим по-добре или за грешки допуснати в миналото.</p> <p>Но всъщност всеки от нас прави най-доброто на което е способен във всеки един момент и всяко нещо, което ни се случва е за да ни служи. Когато сме сърдити на себе си или другите, ние трупаме негодувание, което ни разболява и не ни позволява да разгърнем пълния си потенциал и да изпитаме удоволствието от живота.</p> <p>Да простим е една от първите крачки, с които почваме да обичаме себе си.</p>

Сравнение на продукти