ЗА МЕН

Причината да се занимавам с личностно развитие е, че това промени живота ми тотално. Само до преди 3 години работех работа, която изобщо не харесвах. Това буквално ме караше да се чувствам ужасно и изпиваше цялата ми енергия. Знаех, че не ми е там мястото и се измъчвах от факта, че трябва да прекарвам толкова голяма част от времето си на място, където изобщо не искам да бъда и да правя нещо, което не ми е на сърцето.

Знаех със сигурност обаче, че има начин да променя ситуацията и бях много мотивирана да предприема нужните действия, само, че не знаех какво точно е необходимо да направя. Тогава започнах да се интересувам от личностно развитие и се запознах с моя първи коуч, който ме мотивира и окуражи, но най-важното е, че ме зарази с нечовешката си енергия.

Винаги съм вярвала, че не сме родени просто, за да плащаме сметки, а за нещо много по-велико от това. Тогава започнах да търся мисията си и установих, че това, което ми е доставяло най-голямо удоволствие от всичко останало е да мотивирам и помагам на хората да осъществят целите и намеренията си и да живеят в пълния си потенциал. Нямам диплома за психолог и не съм от много години в областта на личностното развитие, но знам, че това е нещото, което промени целия ми живот. Работейки над себе си преодолях множество страхове и вътрешни бариери, които са ме спъвали и са ми поставяли спирачки. И резултатът бе, че много бързо успях да напусна работата, която не харесвах след като развих успешен бизнес в Ebay. Само, че знаех, че това не е мисията ми, защото нищо не ме вдъхновява повече от възможността да бъда полезна на другите.

Аз вярвам, че работейки над себе си, можем наистина да живеем живота на мечтите си. Вярвам, че всеки заслужава и има право да бъде свободен, да работи не по задължение, а защото обича това, което прави, както и да бъде свободен да бъде себе си. Защото именно в това се крие най-голямата ни сила! Аз преодолях своите вътрешни бариери и съм тук, за да ти помогна да направиш същото.

Сравнение на продукти