ЖИВОТ НА КРАЛИЦА

МАРИЯ ДИМИТРОВА

15,00 лв.

 

Книгата „Живот на кралица” е написана, за да ни припомни, че преди всичко сме жени с главно „Ж” и нашата мисия в живота е да бъдем щастливи.


ВЕЧЕ НАД 2000 ЖЕНИ ПРОЧЕТОХА КНИГАТА

ЕТО КАКВО КАЗАХА НЯКОИ ОТ ТЯХ

"БЛАГОДАРЯ ! ТОВА НЕ Е КНИГА, ПРОЧИТАШ, ЗАТВАРЯШ И ..... следващата. Аз я приемам като настолна библия, която има нужда да се препрочита пак и пак и...... винаги. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА БЛАГОРОДНИЯ ВИ ЖЕСТ, ВСЕКИ ДА Я ПРИТЕЖАВА. ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ, ПРЕДЛАГАТЕ НИ ТАЛАНТА СИ. ЗА МЕН Е УДОВОЛСТВИЕ."

Гергана Кръстева

"Много поучителна и вдъхновяваща книга. Ще я чета винаги, когато имам нужда и дано ми помогне."

Дора Петрова

"Прочетох книгата на един дъх. Искам да ви кажа, че е уникална.
Получих я в момент, в който се чувствах много отчаяна.
Вашата книга ме накара да се замисля за много неща."

Стефания Колева

"Благодаря,  Мария! Колко често  се разминава родителското възпитание със  желанията на децата. А, детството определя толкова неща в живота. Много добре си се справила с това как да продължим истинския си живот. Продължавай да пишеш!"

Валентина Йорданова

"Страхотна книга !!! Все едно съм изразила моите мисли и чувства!!! Сигурно си си изляла душата и си я написала на един дъх. Толкова лесно се чете.  Пожелавам ти да напишеш още много книги. Успех!!!"

Росица Иванова

"Прочетох я. Чете се на един дъх и постоянно се усмихвам, усмихвам, зареждам се все по-позитивно... което точно сега е нужно.
Благодаря, че вдъхвате кураж, сила, така нужни за всяка една жена!"

Елена Георгиева

"Сърдечно благодаря! Книгата ми беше много интересна и полезна! Здраве и успех!"

Мирослава  Иванчева

"Добро утро, Мария, книгата ти наистина е много хубава! От това което прочетох ми вдъхна надежда и кураж. Благодаря ти още веднъж за прекрасната книга!"

Александрина Молова

"Здравей, Мария. Прочетохме с дъщеря ми книгата ти. Тя е на 28. Много ни развълнува. Даже се припознахме в героинята ти. За сетен път ви казвам, че сте прекрасен човек. Вдъхновител. Целувки от нас."

Румяна Алексиева

"Много ви благодаря за прекрасната книга.  Много истина има и все едно е писана за мен. Вече обичам и харесвам себе си, аз съм на първо място. Благодаря за ентусиазма, който ми вдъхнахте, за да си припомня, че и аз съм човек с главно „Ч”."

Елеонора Славчева

Може би се чудиш защо съм кръстила книгата „Живот на кралица” и как въобще е възможно да живееш като кралица?

Определено не съм имала в предвид буквалния смисъл на думата.
Кръстила съм книгата така, защото вярвам, че ние жените сме родени, за да бъдем щастливи и заслужаваме да имаме живота, за който винаги сме си мечтали. Често обаче когато пораснем забравяме за детските си мечти и животът ни се изпълва със сивота и огромен списък със задачи и задължения, които трябва да свършим като забравяме тотално за себе си.

3 ВАЖНИ ПРИЧИНИ

ДА ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ТАЗИ КНИГА СЕГА


ДЕЙСТВА
ТЕРАПЕВТИЧНО


ЧУВСТВАШ СЕ БЛАГОСЛОВЕНА
ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СИ ЖЕНА


КАРА ТЕ ДА СЕ УСМИХНЕШ
И ТЕ ЗАРЕЖДА С ПОЛОЖИТЕЛНИ МИСЛИ

КАКВО ЩЕ НАМЕРИШ В КНИГАТА?


Наръчник затова как да обичаме себе си и как да бъдеш щастлива.

Сравнение на продукти